A team of scientists from division of Health at Research Centre in Chemical & Physical Analysis (CRAPC) demonstrate the potential interaction between hydroxychloroquine and Spike protein of SARS-CoV-2, and how Artemisinin class of compounds (potent antivirals and antimalarial drugs) affinity surpass that of hydroxychloroquine via promototing clashes with specific residues of human receptors (hAC2)

الكرابسي يقترح مركبات دوائية لتثبيط بروتين أس لفيروس كورونا

فريق من خبراء البحث الجزائريين تابع لقسم الصحة في مركز البحث العلمي في التحليل الفيزيائي الكيميائي يقترح مركبات دوائية معروفة بفعاليتها ضد الملاريا و فيروسات عدة ” آرتمسنين” اكثر فعاليةوآمنة من الهيدروكسيكلوروكين
ويؤكد بالإستناد إلى الكيمياء الحسابية النموذجية نجاح آرتمسنين بتثبيط بروتين اس لفيروس كورونا و منعه من التشبت بمستقبلات الخلية الحية

✅A team of scientists from division of Health at Research Centre in Chemical & Physical Analysis (CRAPC) demonstrate the potential interaction between hydroxychloroquine and Spike protein of SARS-CoV-2, and how Artemisinin class of compounds (potent antivirals and antimalarial drugs) affinity surpass that of hydroxychloroquine via promototing clashes with specific residues of human receptors (hAC2).
للاضطلاع أكثر على محتوى المنشور طالعوا المقال عبر الرابط التالي:

https://doi.org/10.26434/chemrxiv.12098652.v1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *